divendres, 31 d’agost del 2012

Conferència del Cercle Català de Negocis: "Les raons econòmiques per l'Estat Propi"

El dimarts dia 4 a les 8 del vespre, a Cal Dasca. Amb Marta Màrquez i Jordi Millà, del CCN, del Grup de Ponents i responsable-coordinador d'Actes i Presentacions, respectivament.



I també: Dóna la cara per la Independència, compra les estelades i samarretes de l'ANC que necessitis i apunta't al bus per a l' #11sCAT9estat

I en acabar: copa de xampany per la Independència

dilluns, 27 d’agost del 2012

Sobre l'estelada de l'entrada del poble, publicat al blog de Carme Andrade

Font: http://carmejant.blogspot.com

 La van penjar  fa menys d'una setmana i ho van fer una colla de vilatans i vilatanes esperonats per una esperança en un futur millor per Catalunya i pels catalans. Cada dia ens la miràvem i era un motiu d'alegria veure-la altiva, ben plantada, senyora, onejant alegre davant del gran rètol del poble de Les Borges del Camp. Dia que passava, dia que respiràvem. Un dia més - ens dèiem- , com si sabéssim que una hora o altra passaria el que finalment ha ocorregut: els màstils metàl.lics doblegats i sense rastre de l'estelada. Una ombra de tristesa i d'indignació per un fet que va més enllà de les bretolades incíviques a què ens tenen acostumats alguns irresponsables que menyspreen els béns comuns. La bretolada té un clar significat anticatalà i antidemocràtic. Ens queda molt per recórrer però a la fi, tard o d'hora aconseguirem que als nostres pobles onegi la bandera que avui per avui és símbol de llibertat de tot un poble.

dimecres, 8 d’agost del 2012

Entrevista a Albert Pont del CCN

Interessantíssima entrevista del Versió Estiu de RAC1 a Albert Pont, del Cercle Català de Negocis: "Delenda est Hispania. Tot allò que Espanya ens amaga sobre la independència de Catalunya"

La podeu reproduir a continuació o baixar directament (només hi ha l'entrevista) d'aquí


Columna Lluís Maria Xirinacs, 18 d'agost de 2012

La Columna Lluís Maria Xirinacs serà un recorregut que es podrà fer a peu o en el mitjà desitjat, amb sortida d'Alforja a les 8 del matí, esmorzar a Les Borges del Camp a les 10, dinar a Riudoms a la 1 i arribada a Cambrils a les 8, amb diverses xerrades i activitats durant el recorregut, i tot plegat en el marc de la Marxa cap a la Independència de l'ANC. També és previst que s'hi afegeixin columnes procedents de La Selva del Camp, Vila-seca i Salou. L'emorzar a Les Borges se'l porta cadascú, el dinar de Riudoms és una paella i costa 10 €, i el sopar a Cambrils, pa amb tomàquet i fuet i costarà 3 €

Podeu adquirir tiquets a Casa Ciurana, Cansaladeria Cal Pàmies, a la Cooperativa Agrícola i al Bar les Borges.

Per més informació podeu contactar amb alforja@assemblea.cat i lesborgesdelcamp@assemblea.cat

Penseu en deixar cotxes als punts escollits per a la tornada i en portar roba i calçat adequats, protecció solar, líquids i barretes energètiques si voleu fer el recorregut a peu; també caldrà portar armilla reflectora.